Onlar şehrin takımı Kayserispor sevdalıları!

Kayserispor'a gönül veren Develili taraftarlar, takımlarını destekleyerek büyük alkış almaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı armaya bağlı Kapalı Kale'nin yılmaz bekçileri, yaptıkları fedakârlıklarla Kayserispor'un başarısı için ellerinden geleni yapıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberde,,,

Onlar şehrin takımı Kayserispor sevdalıları!

Kayserispor’a gönül veren Develili sporseverler, şehrin takımını destekleyerek büyük takdir topladı. Sarı-Kırmızılı armaya gönül veren taraftarlar, Galatasaray’ın şampiyon olmasını değil, şehrin en büyük marka değerini yaşatmayı ve bu sevdanın devam etmesi için ellerinden geleni yapıyor. Kayserispor’a verdikleri destek ile gönülleri fetheden Develi'nin fedakâr taraftarları, Sivasspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı.

Onlar şehrin takımı Kayserispor sevdalıları!

Kapalı Kale Kayserispor'u kümede tuttu

Kapalı Kale'nin Kayseri’deki güçlü taraftar grubu, başarıya değil, Kayserispor’a verdikleri destekle bir kez daha örnek oldular. Develi’den her Kayserispor maçında, gerek Kayseri’de gerekse deplasmanlarda, takımlarını yalnız bırakmayan Kapalı Kale, bu sezon yaptığı fedakârlıklarla takımlarını Süper Lig’de tutmayı başardı. Develi'den gelen taraftarlar, sadece Kayseri'deki maçlarda değil, deplasman maçlarında da takımını yalnız bırakmıyor.

Onlar şehrin takımı Kayserispor sevdalıları!

Her maçta tribünlerde yer alarak takımlarına destek veren Kapalı Kale Develi taraftarları, özellikle Sivasspor maçında tribündeki yerlerini aldı. Develi'nin gençleri, Kayserispor’a olan sevgilerini bir kez daha gösterdi. Develili taraftarlar, sezon boyunca sergiledikleri fedakârlık ve özveri ile lider Ahmet Dirgenali ile birlikte şehrin en büyük merka değerine sahip çıktı.

Bu sezon, Kayserispor’un başarısında Develili sporseverler, verdikleri destekle gönüllerde taht kurdu.