Onlar da iş bırakıyor!

İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın, eski öğrencisi tarafından öldürülmesinin ardından eğitim camiasından tepkiler çığ gibi büyürken Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası da iş bırakma kararı aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Onlar da iş bırakıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul’da okul müdürü İbrahim Oktugan’ın, eski öğrencisi tarafından öldürülmesinin ardından eğitim camiasından tepkiler çığ gibi büyüyor.

Onlar da iş bırakıyor!

Eğitim sendikaları bir bir 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi ve basın açıklaması yapacaklarını duyururken; Tüm Eğitim Çalışanları Kayseri Şubesi de eylem kararı aldığını açıkladı. Şube Başkanı Adem Erdoğan, Teç-Sen genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda; eğitim çalışanlarına yönelik şiddetin ağır bir şekilde cezalandırılması; bu yolda gerekli yasal düzenlemelerin biran önce hayata geçirilmesi amacıyla 10 Mart Cuma günü iş bırakma eyleminin yanı sıra saat 11.30’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. 
Tüm eğitim sendikalarının eylem kararı almasına rağmen sendikaların birlikte eylem yapmak yerine ayrı ayrı eylem yapmaları da dikkat çekti.