Oğan, Kayseri Meydanında konuştu...

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Oğan, Kayseri Meydanında konuştu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Kayseri Cumhuriyet Meydan'nda vatandaşlarla buluştu.

Burada açıklamalarda bulunan Oğan, vatandaşlardan destek istedi. Oğan, "Türk milletinin küçük yardımlarıyla mütevazı kampanya sürdüren ancak Türk milletine diğerlerinden çok daha etkili bir şekilde ulaşan bir aday olarak karşınızdayım" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Denizli, Manisa, İzmir’den sonra Kayseri’miz de bizi bağrına bastı. Kayserili vatandaşlarımızla buluşmamız bir mitinge dönüştü. Bizi görmek, destek vermek için seferber olan, vatandaşlarımıza söz verdik. Mücadeleye devam çünkü O An Geliyor" ifadelerini kullandı.

Oğan, Kayseri temaslarında yaptığı konuşmada "Biz Türk milliyetçilerinin oyunun tamamına yakınını alıyoruz. Yeni nesil gençlerinden çok ciddi bir yönelimi var. 'Z kuşağı bu seçimin sonucuna karar verecek' deniyor. Z kuşağı bizimle beraber. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün, 'ben seçimden çekiliyorum' dese, Erdoğan'ın seçmen tabanının 2'nci tercihi Sinan Oğan'dır. Kılıçdaroğlu bugün, 'ben çekiliyorum' dese, Kılıçdaroğlu'nun seçmen tabanının 2'nci tercihi de Sinan Oğan'dır" dedi.

Oğan, ayrıca Zafer Partisi il başkanlığını ve ardından da Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret etti. Oğan, "Cemiyet binasında düzenlediğimiz basın toplantısında medya mensuplarıyla bir araya geldik. Basını ve ülkemizi daha özgür kılacağımız o an geliyor" dedi. 

Gazetecilerin, ziyaretleri sırasında 'Seçimden sonra MHP'nin başına geçeceğinize dair söylentiler var' sorusunu da yanıtlayan Oğan, şu ifadeleri kullandı: Ben şu an cumhurbaşkanı adayıyım. Şu veya bu partinin başına gelme gibi tartışmaların içine asla girmem. O partilerin kurumsal kimliğine bu müdahaledir. Ben MHP genel başkan adayıydım. Çünkü o partinin üyesiydim. Beni attıkları için şu an MHP genel başkan adayı zaten olamam. Çünkü üyesi değilim. Ben şu an tamamen cumhurbaşkanlığını kazanmaya odaklanmış durumdayım" şeklinde konuştu.