Oda Başkanları çözüm için buluştu! Ev sahipliğini bakın kim yaptı?

O buluşmaya hangi oda başkanları katıldı?

Oda Başkanları çözüm için buluştu! Ev sahipliğini bakın kim yaptı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, ramazan ayı münasebetiyle Kayseri de bulunan diğer Oda Başkanları ile bir araya gelerek iftar programı düzenledi. Düzenlenen program da Başkan Varol ve diğer oda Başkanları yaşanan sorunlara çözüm önerilerini dile getirdi.
Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle Kayseri de bulunan diğer Akademik Oda Başkanları’yla iftar programında bir araya geldi. Düzenlenen Programda konuşma yapan Kayseri Makina Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Varol pandemi ve akabinde gelişen dünyadaki krizinin dünyayı etkilediği kadar ülkemizi de çok fazla etkilediğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Sizlerin de bildiği üzere pandemi ve akabinde gelişen dünyadaki kriz dünyayı etkilediği kadar ülkemizi de çok fazla etkiledi. Bizler ve meslektaşlarımız bu etkilenmeden fazlaca nasibini aldı. Bizler de hem yeni genel kurulunu yaparak göreve gelmiş yeni Başkanlarımızla tanışalım, hem de bu krizden mesleklerimizi ve meslektaşlarımızı nasıl koruruz, yaşanılan sorunlara nasıl çözüm buluruz anlamında hem tanışalım hem istişare edelim diye toplanmış bulunmaktayız. Akademik Odalar olarak biz Türkiye’nin aynası konumundayız. Bu anlamda kendi meslektaşlarımıza kendi meslek disiplinimizde çözüm yolları ararsak ülkemizin de sorunlarına çözüm yolları bulacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle de daha sık bir araya gelelim istiyorum. Davetimize kırmayıp katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

KİMLER KATILDI?
Düzenlenen programa Kayseri Baro Başkanı Ali Köse, Mimarlar Odası Başkanı Murtaza Er, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Umut Kural, Kayseri Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Özgür Çakıcı, Yeminli Mali Müşavir Kayseri İl Temsilcisi Mehmet Oğuzkaya, Kayseri Orman Mühendisleri odası Başkanı Metehan Akdağ, Kayseri Jeofizik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Özgür Yalçındağ, Kayseri Maden Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Umut Vural, Kayseri Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Akgün Ergül, Kayseri Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Koç, Kayseri Gıda Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Ergül Türkaslan, Kayseri Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Mustafa Umut Özdemir, Kayseri Harita Mühendisleri Odası Başkanı Taylan Öztürk, Kayseri Şehir Plancıları Odası Başkanı Tamer Cinel, Kayseri Kimya Mühendisler Odası Başkanı Hüseyin Kaya, Kayseri İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yıldız, Kayseri Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Başak Güleser, Kayseri Tabip Odası Başkanı İsmail Şamil Gergin, Kayseri Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alkan katılım sağladı.