O sözleri hangi milletvekili söyledi?

TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptığı sırada fenalaşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in yere düştüğü an Adalet ve Kalkınma Partisi sıralarından yükselen 'Allah'ın gazabı böyle olur işte… Allah'ın gazabı…' ifadeleri yeni bir tartışma başlatırken, Gazeteci Nejdet Kala AK Parti Kayseri Milletvekillerine bu sözleri kimin söylediği sordu. Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O sözleri hangi milletvekili söyledi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TBMM’de devam eden Bütçe görüşmeleri sırasında fenalaşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in yere düştüğü an AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in , söylediği öne sürülen “Allah’ın gazabı böyle olur işte… Allah’ın gazabı…” ifadeleri yeni bir tartışma başlattı. AK Parti Kayseri Milletvekilleri, bu sözleri Özlem Zengin’in söylemediğini belirterek, algı yapıldığını ifade ederken Gazeteci Nejdet Kala, milletvekillerine bu sözleri kimin söylediğini sordu.

O sözleri hangi milletvekili söyledi?

AK Parti Kayseri milletvekillerinin TBMM tutanaklarını ifadelerine dayanak olarak gösterdiğini hatırlatan Kala, tutanaklarda bu sözlerin AK Parti sıralarından geldiğinin yer aldığını belirterek, “Öyleyse hanginiz?” diye sordu.