O saatlerde ulaşım ücretsiz! Kayseri oraya akacak

Kayseri'nin Basketbol'da gururu Melikgazi Kayseri Basketbol, bugün tarihi maçlarından birine daha çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, bugün saat 18:30'da London Lions ile Avrupa arenasında kozlarını paylaşacak. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayserili sporseverleri maça davet etti. Karşılaşma için ücretsiz otobüs kaldırılacağı duyuruldu. Maç saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri haberinde...

O saatlerde ulaşım ücretsiz! Kayseri oraya akacak

Kayseri'de nefesler tutuldu, Melikgazi Belediye Basketbol, bugün Women Eurocup'ta Çeyrek Final heyecanı yaşayacak. 

Kayseri'nin Basketbol'da gururu Melikgazi Kayseri Basketbol, bugün tarihi maçlarından birine daha çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, bugün saat 18:30'da London Lionsile Avrupa arenasında kozlarını paylaşacak. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayserili sporseverleri maça davet etti. Karşılaşma için ücretsiz otobüs kaldırılıcağı duyuruldu. 

O saatlerde ulaşım ücretsiz! Kayseri oraya akacak

Melikgazi Kayseri Basketbol ile London Lions ile oynanacak olan karşılaşma ücretsiz izlenebilecek. Çeyrek Final müsabakasına ücretsiz gitmek isteyen sporseverler, 17:10, 17:30, 17:50 ve 18:10 saatlerinde Orduevi durağından hareket edecek. Kayserispor taraftarı Kapalı Kale de bu zorlu maçta şehrin Basketboldaki gururunu destekleyecek. Kapalı Kale'den yapılan açıklamada, 'Kadın basketbolunda şehrimizi büyük bir başarıyla temsil eden Melikgazi Kayseri Kadın Basketbol takımımız Eurocup Woman turnuvasında önemli bir müsabakaya çıkıyor, sizlerde bu müsabakaya giderek şehrimizin takımını destekleyebilirsiniz' ifadeleri kullanıldı.