O ilçede kasap buluşması!

Kayseri'nin Sarız ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, kasaplarla toplantı yaptı. Başkan Eroğlu, bayram öncesi gerekli tüm tedbirlerin alınmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

O ilçede kasap buluşması!

Kayseri'nin Sarız ilçesinde kasaplar belediyede bir araya geldi. Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, ilçede faaliyet gösteren kasaplarla toplantı yaptı. Kurban Bayramında  kurban kesimi yapacak olan kasaplarla yapılan toplantıda bayram öncesi görüş alışverişinde bulunuldu. 

O ilçede kasap buluşması!

Sarız Belediyesi’nde yapılan toplantıya Sarız Belediye Başkanımız Ömer Faruk Eroğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Gün,  İlçe Müftüsü Ali Osman Uşak, İlçe  Tarım ve Orman Müdürü İsmail Fatih Ormancı, Veteriner Hekimler ve ilçede faaliyet gösteren kasaplar katıldı. 

Kurban Bayramı mesaisi

Sarız Belediyesi olarak vatandaşların Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmeleri için tüm tedbirlerini alındığını ifade eden Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, 'Kurban kesiminin belirlenen noktada yapılması ve kesim sonrasında çevre kirliliği oluşmaması ve halk sağlığının korunması için ekipler denetimlerini sürdürecek. Kurban Bayramı’nın en güzel şekilde idrak edilmesi için  Belediyemizin ilgili birimlerinin görev ve sorumlulukları dahilinde gerekli çalışmaları sürdürek' dedi.

O ilçede kasap buluşması!