Koç'tan İmamoğlu ve Yavaş mesajı

Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Başkanlar Tomarza için neler söyledi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Koç'tan İmamoğlu ve Yavaş mesajı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminin ardından Tarihi Kentler Birliği seçimi de dün tamamlandı. Türkiye Belediyeler Birliği’nin ardından Tarihi Kentler Birliği’nin yönetimi de AK Parti’den CHP’ye geçti. 

İstanbul’da gerçekleştirilen seçimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün yarıştığı seçimlerden zaferle ayrılan Yavaş Tarihi Kentler Birliği’nin yeni başkanı oldu.

Tarihi Kentler Birliği 2024 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı’na Kayseri’den de isimler katıldı. Onlardan biriside Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç oldu. Başkan Koç, Tarihi Kentler Birliği seçiminin ardından yeni Başkan Yavaş ile bir araya geldi. O anlara ilişkin bir de video yayınlayan Koç, Yavaş’ın selamını getirdi. Yavaş, “Tomarza’ya çok selam ve saygılar. Hayırlı günler…” ifadelerini kullandı.

Koç ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de buluştu. Geçtiğimiz hafta Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde başkan seçilen İmamoğlu ile fotoğrafını paylaşan Koç, “Sayın İmamoğlu’nun Tomarzalı hemşehrilerimi selamı var” notunu düştü.