O ilçede belediye 'Halk Kasabı' açtı!

31 Mart seçimleri öncesinde başkan adayları birçok vaatte bulunmuştu. Kayseri'de bir belediye başkanı, seçimler öncesindeki vaadini gerçekleştirerek, 'Halk Kabası' açtı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O ilçede belediye 'Halk Kasabı' açtı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerinden önce belediye başkan adayları, vatandaşlara birçok vaatte bulunmuştu. Seçimlerin üzerinden yaklaşık bir buçuk ay geçti. Seçilen başkanlar da vaatlerini gerçekleştirmeye başladı. Bunlardan biri de 31 Mart’ta Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser oldu.

O ilçede belediye 'Halk Kasabı' açtı!

Seçimlerden önce vatandaşların ucuz et alabilmesi için ‘Halk Kasabı’ açacağını vadeden Güleser, bu vadini gerçekleştirerek Halk Kasabını ilçe halkının hizmetine sundu. Halk Kasabının açılışını sosyal medya hesaplarından duyuran Güleser, ‘Verilen sözler asla lafta kalmayacak. Kalmadı da! Halk kasabımız Felahiye ilçemize ve mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun. Sen her şeyin en iyisine layıksın Felahiye’ dedi. 

O ilçede belediye 'Halk Kasabı' açtı!

Şeref Güleser, 31 Mart seçimlerinde, yüzde 52, 73 oy alarak, mevcut belediye başkanı AK Partili Vural Coşkun’u geride bırakarak, belediye başkanı seçilmişti.