Nef Arsa artık Kayseri'de…

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Nef Arsa, 32. ofisini Kayseri'de açtı. Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, 'Biz Kayseri'nin potansiyeline de inanıyoruz. Nef'in hem arsa hem konut hem de sabit kira getirisi kazandırdığı ürünlerine çok yoğun talep var' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Nef Arsa artık Kayseri'de…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin birçok yerinde ve Almanya’da ofisleri bulunan, gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Nef Arsa, 32. ofisini Kayseri’de açtı.

Nef Arsa artık Kayseri'de…

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreninde, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, Kayseri’nin potansiyelinin farkında olduklarını ifade ederek, ‘Hoş geldiniz. Biz de hoş bulduk tabii. Biz de hoş geldik Kayseri'ye. Bugün burada Kayseri'deki Nef Arsa satış ofisimizin açılışı için bulunuyoruz. Türkiye genelindeki 32. ofisimiz burası. Türkiye'ye ek olarak Almanya'da da dokuz tane satış ofisimiz var. Kayseri bizim son zamanlarda özellikle çok yoğun talep aldığımız, insanların Nef ürünlerine yatırım yapmakla ilgili çok yüksek motivasyonun olduğu bir şehirdi. O yüzden yakın olmak, birebir işi yönetebilmek için Kayseri’ye ofis açmaya öncelik verdik. Biz Kayseri'nin potansiyeline de inanıyoruz. Nef’in hem arsa hem konut hem de sabit kira getirisi kazandırdığı ürünlerine çok yoğun talep var bu ara…  Kayseri özelinde de talep arttığı için bugün burada bu ofisin açılışı için bulunuyoruz.’ dedi.

Kayseri için projeleri var mı?

Kayseri’ye özgü projelerinin olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Erkan, bu konuyu sıcak baktıklarını belirterek, ‘Türkiye'deki her yere hitap edecek projeler yapıyoruz. Yani bugün bizim Çanakkale'den İzmir'e; Trakya'dan Sakarya'ya, Ankara'ya;  Almanya'ya, Amerika'ya bir sürü projelerimiz var. Bizim bütün projelerimiz Kayseri’deki, özellikle yatırım motivasyonu yüksek insanlara hitap ediyor. Ama ileride, Kayseri sınırları içinde de bir proje geliştirmeyi her zaman sıcak bakıyoruz. Hem arsa geliştirme tarafında, hem Novu markasıyla adlandırdığımız öğrenci yurdu ve rezidans sabit kira getirisi olan taraftaki ürünlerimizi de tabii ki değerlendiriyoruz…’ diye konuştu.