Neden buluştular?

Kocasinan Belediyesinin halef selef Başkanlarının buluşması dikkat çekti. Peki, buluşma nerede gerçekleşti?

Neden buluştular?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi eski Başkanları; Bekir Yıldız, Mustafa Çelik ve mevcut Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın buluşması ve objektiflere verdikleri poz dikkat çekti. Başkanlar neden bir araya geldi ve onları buluşturan konu neydi? Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

Hulusi Akar'ın AK Parti'de birinci sıra milletvekili adayı gösterilmesinin ardından programlarda sıkça objektiflere takılan Mustafa Çelik, bu kez de halef selef buluşmada görüldü. 

Neden buluştular?

Fotoğrafı görenler hikayesini merak etti. Gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Başkanlara ev sahipliği yapan MÜSİAD oldu. 

MÜSİAD tarafından Doğa tesislerinde istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı vesilesiyle bir araya gelen Başkanlar, bu pozu verdi. 

Neden buluştular?

Diğer yandan MÜSİAD tarafından düzenlenen "Genişletilmiş İstişare Toplantısı"na Hulusi Akar başta olmak üzere AK Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili adayları ile belediye başkanları da katıldı. İstişare toplantısı sonrası çekilen toplu fotoğrafta Çelik ve Yıldız yer almadı. Milletvekili Taner Yıldız da geçirdiği rahatsızlığın ardından, yeniden sahalara döndü. 

Neden buluştular?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, MÜSİAD'a teşekktür etti. Çolakbayrakdar, "Kayseri'miz ve ülkemiz adına önemli yatırımlara imza atan tüm iş insanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.