Esnaf Odası Başkanı: Bu durum esnafı tüketiyor!

Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, 'Memleket sevdalısı vekil adaylarına duyurulur' diyerek, seslendi.

Esnaf Odası Başkanı: Bu durum esnafı tüketiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, "Memleket sevdalısı vekil adaylarına duyurulur" diyerek, seslendi. 

Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, ticari araçlarda ÖTV muafiyeti ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan düzenlemenin yetersiz olduğunu ifade eden Başkan Ay, servis araçlarında yaş şartının kaldırılmasını talep etti. 

Esnaf Odası Başkanı: Bu durum esnafı tüketiyor!
VERGİSİZ ARAÇ ALIMI SAĞLANMALI 
"Memleket sevdalısı vekil adaylarına duyurulur" diyerek, siyasilere seslenen Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay,  "Ticari araçlarda ÖTV muafiyeti  KDV kaldırılmadan çok yetersiz. (%1).. Ticari araç sahiplerine bir defaya mahsus vergisiz araç alımı sağlanmalı" şeklinde konuştu. 
YAŞ ŞARTI ESNAFI TÜKETİYOR 
"Asıl olan servis araçlarının ve personel servis araçlarının yaş şartının kaldırılması" diyen Başkan Yavuz Ay, "Yaş şartı esnafı tüketmektedir" dedi. 
MEMLEKET SEVDALISI VEKİL ADAYLARINA DUYURULUR! 
Başkan Yavuz Ay, esnafın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, "Memleket sevdalısı olan vekil adaylarına duyurulur" diye konuştu.