NATO uçağı Sarız depremine neden oldu dedikodusuna yanıt!

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen 22 Ağustos Salı günü Sarız ilçesinde saat 13.17'de 4.8 şiddetinde yaşanan deprem ile ilgili vatandaşlara spekülasyonlara inanmama konusunda çağrıda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
NATO uçağı Sarız depremine neden oldu dedikodusuna yanıt!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen 22 Ağustos Salı günü Sarız ilçesinde saat 13.17'de 4.8 şiddetinde yaşanan deprem ile ilgili vatandaşlara spekülasyonlara inanmama konusunda çağrıda bulundu. 

Evsen, 19 Ağustos Cumartesi gecesi Kayseri semalarında alçak uçuş yapan ve 2 kez pisti pas geçtikten sonra Konya'ya dönüş yapan NATO uçağı hakkında Kayserili vatandaşların 'Sarız depremine NATO uçağı sebep oldu' söyleminin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak vatandaşlara spekülasyonlara inanmama konusunda çağrıda bulundu.

NATO uçağı Sarız depremine neden oldu dedikodusuna yanıt!

Evsen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde havaların sıcak gitmesini, NATO uçağının Kayseri üzerinde tur atmasını, gezegenlerin tek bir hizada dizilmesini, vesselam yağmurun yağmasını, güneşin doğmasını deprem üretmesine bağlayanlar. Yeter artık yorulmadınız mı? Yağmur yağsa da yağmasa da güneş doğsa da hava sıcak veya soğuk olsa, NATO uçağı uçsa da uçmasa da yaz da olsa kış da olsa depremler olmaya devam edecek. Meteorolojik olaylar deprem nedeni değildir. NATO uçağı deprem sebebi değildir. Milleti rahat bırakın."