Mustafa Tokgöz'den Baki Ersoy'a sürpriz karşılama

Toplamda 100 günlük aranın arından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daveti üzerine yeniden partiye katılan Baki Ersoy'a sevgi seli devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mustafa Tokgöz'den Baki Ersoy'a sürpriz karşılama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Toplamda 100 günlük aranın arından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin daveti üzerine yeniden partiye katılan Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a sevgi seli devam ediyor.
İş insanı ve Kayserispor’un eski yöneticisi Mustafa Tokgöz, Ersoy için sürpriz bir karşılamada bulundu. Mustafa Tokgöz, Baki Ersoy için katılacağı düğün töreni öncesinde kurban kestirdi. 
Ersoy da Tokgöz’ün, bu sürprizi sonrasında teşekkür ederek, “Katılacağım bir düğün öncesi sürpriz bir karşılama yaparak bizleri mutlu eden iş insanı Mustafa Tokgöz'e teşekkür ederim. Şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına daha güzel hizmetler yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Mustafa Tokgöz de, MHP’ye yeniden katılan Baki Ersoy için, “Bu şehre hizmet etmeye kendini adamış olan değerli arkadaşım Kayseri milletvekilimiz Baki Ersoy’a  ömür boyu başarılar diliyorum” dileğinde bulundu.