AK Parti'ye oy veren vatandaş CHP İl Başkanına: Bu iktidardan hesap sormazsanız gelmeyin!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, gerçekleştirdiği vatandaş ziyaretlerine ilişkin bir video paylaştı. Özer'in ziyaretlerinde daha önce AK Parti'ye oy verdiğini ve koyu bir AK Partili olduğunu ifade eden bir vatandaşın, 'Geldiğiniz gün bu iktidardan hesap sormazsanız gelmeyin' yönündeki sözleri dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti'ye oy veren vatandaş CHP İl Başkanına: Bu iktidardan hesap sormazsanız gelmeyin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, vatandaş ziyaretlerin sürdürüyor. Özer, vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklama yaptı.
"AK PARTİ'YE OY VEREN VATANDAŞLAR DA BU ADALETSİZ DÜZENDEN BIKMIŞ ARTIK"
CHP İl Başkanı Ümit Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Daha önce AKP'ye ve iş ortağı diğer bazı partilere oy veren vatandaşlarımız da artık bu adaletsiz iktidar düzeninden bıkmış durumda. Gelince bu haksızlıkların hesabını sorun diyor ve yaşananlara isyan ediyorlar. "Tarım, tarım arazisi bırakmadılar, biz kaya mı yiyeceğiz? Daha önce ne böyle bir pahalılık ne böyle bir zam hiç görmedik, millet zor durumda. Artık bıktık" diyen vatandaşlarımız, asla umutsuzluk yok. Ne ezen ne ezilen insanca Hakça bir düzen ya gelecek, ya gelecek. Zam yağmuruyla, enflasyonla alım gücü düşen, AKP'nin sadece kendine ve yandaşına ballı, ama millete hep acı ekonomi anlayışıyla ay sonunu getiremeyen halkımız hesap gününü yani seçimi bekliyor. Ey AKP, milleti daha fazla üzme, ülkeyi karanlığa sürükleme, yönetemiyorsunuz, millet kararını verdi, gerçek yüzünüzü gördü, yalanlarınızla algılarınızla gidiyorsunuz. Geliyor gelmekte olan.
AK Parti'ye oy veren vatandaş CHP İl Başkanına: Bu iktidardan hesap sormazsanız gelmeyin!Seçim çağrısı da yapan Özer, "Kiminle konuşsak dertli. İnsanlar öfkeli! Bu iktidar memuru, işçiyi, emekliyi, çiftçiyi, esnafı düşünmemiş, enflasyon karşısında ezmiştir. Parayı pul etmiş, üretimi, emeği yok etmiştir" dedi. Diğer yandan CHP’li Özer'in semt pazarında ziyaret ettiği bir diğer esnaf ise, “Hele bunu bir gönderelim de gerekirse soğan ekmek yiyelim. Artık yıldık. Ne Ecevit'in ne de Erbakan'ın zamanında böyle bir zam olmamıştır. Çok zor durumda millet.” ifadelerini kullandı. 
AK Parti'ye oy veren vatandaş CHP İl Başkanına: Bu iktidardan hesap sormazsanız gelmeyin!"Koyu AK Partili" olduğunu ancak bundan sonra oy vermeyeceğini söyleyen bir diğer vatandaş, ise “Geldiğiniz gün hesap sormazsanız gelmeyin. Ben koyu AK Partiliydim. Bundan sonra oy yok. Eğer bunlardan hesap sormazsanız hiç gelmeyin. Arkadaşım AK Parti'ye oy vermiyor diye vuracaktım. Yalan yok" diyerek, Özer'e dert yandı. 

AK Parti'ye oy veren vatandaş CHP İl Başkanına: Bu iktidardan hesap sormazsanız gelmeyin!