Muhteşem şölene davetlisiniz

Türkiye'nin incisinde bu deneyimi yaşamadıysanız pişman olursunuz… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Muhteşem şölene davetlisiniz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin gözde kayak merkezi Erciyes’te günler dolu dolu geçiyor. Hem gündüz hem gece kayakseverler adeta eğlenceye doyuyor. Her kış olduğu gibi bu kış da kayakseverleri ağırlayan Erciyes özellikle hafta sonları dolup taşıyor. Tatili fırsat bilen vatandaşlar oraya akın ediyor.Muhteşem şölene davetlisiniz

 

Gündüz kayak yapanların sayısı hayli fazlayken akşam saatlerinde de hizmet veren Erciyes, gece kayağı ile başka bir deneyim sunuyor. Özellikle aydınlatılan pistlerde vatandaş kaymanın heyecanını ve tadını çıkarıyor. 

Muhteşem şölene davetlisiniz

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerini ağırlayan Erciyes, unutulmaz bir tatil yapmak için imkân sağlıyor.

Muhteşem şölene davetlisiniz

Diğer yandan henüz Erciyes’te gece kayağı yapmayanlara Erciyes Kayak Merkezi tarafından çağrı yapıldı. Yapılan çağrıda, “Erciyes’te siz henüz Gece Kayağı deneyimi yaşamadınız mı? Bu muhteşem şölene siz de eşlik edin. Her hafta cuma ve cumartesi bekleriz.” denildi. 

Muhteşem şölene davetlisiniz