Bakan geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Kayseri'ye geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Bakan geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir dizi temas ve Kayseri’nin en büyük sosyal tesisi olduğu ifade edilen Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Kocasinan Akademi’nin açılışına katılmak için Kayseri’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı havaalanında Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve il protokolü karşıladı. 

Bakan geldi!
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar bugün açılışı yapılacak olan Kocasinan Akademi ile ilgili olarak da, “Öncelikle yeni tesisimiz, ülkemize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Kayserililerimize daha iyi imkanlarda hizmet verebilmek için durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız modern sosyal tesisler, mahallelerin sosyal, spor, kültürel ve sanatsal hayatına büyük bir canlılık katıyor. Mahallelerimizi cazibe merkezi haline getiren tesislerimizin, her geçen gün sayısını artırıyoruz. Vatandaşlarımızın tesislerimize olan yoğun ilgisi ve memnuniyeti, bizleri yenilerini kazandırma konusunda teşvik ediyor. Bu çerçevede 40 adet sosyal tesisi ilçemize kazandırdık. Son olarak Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki Kayseri’mizin en büyük tesisi olan Kocasinan Akademi sosyal tesisinin açılışını yapacağız.” bilgisini paylaştı.