Müfettiş Kayseri'ye geldi

Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Mülkiye Müfettişi olarak atanan Ekrem Çeçen, Kayseri'ye geldi.

Geçen yıl Haziran ayında Tokat Niksar Kaymakamı iken, Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Mülkiye Müfettişi olarak atanan Ekrem Çeçen Kayseri’ye geldi. Aslen Yeşilhisarlı olan Çeçen, memleketinde ziyaretler gerçekleştirip, hasret giderdi.

Müfettiş Kayseri'ye geldi

Başkan Taşyapan'ı ziyaret etti

Müfettiş Çeçen, aynı zamanda hemşerisi Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’ı da ziyaret etti. Belediye Başkanı Halit Taşyapan, ‘Hemşehrimiz Mülkiye Müfettişi Ekrem Çeçen’i belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı. 

Müfettiş Çeçen kimdir? 

Ekrem Çeçen, 1983 yılında Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlkokulu Yeşilhisar’da, ortaokulu  ve liseyi Ankara’da tamamladıktan sonra 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Sırasıyla Erciş/Van Malmüdürlüğü’nde muhakemat memuru olarak; Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı’nda ve Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı’nda gelir uzman yardımcısı olarak; Kocaeli Defterdarlığı’nda milli emlak denetmen yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Kayseri Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Kırşehir'in Akpınar ve Bolu’nun Seben İlçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. İngiltere'nin Porstmouth Üniversitesi'nde ‘Türkiye'de Narkotik Üzerine Bir Analiz: Uyuşturucuyla Mücadelenin Teorik Perspektifi ve Türkiye’nin Önemi’ konusunda Kamu Yönetimi alanındaki yüksek lisansını tamamladı. Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayarak Devrekani Kaymakamı, Kürtün Kaymakamı, Çatak Kaymakamlı da yaptı. Çeçen’in kamu yönetimi alanında yayımlanmış kitabı da bulunuyor.