Müdürün acı günü

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kayseri Bölge Müdürü Mahmut Ulaş'ın annesi hayatını kaybetti. Emine Ulaş, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdürün acı günü

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kayseri Bölge Müdürü Mahmut Ulaş'ın annesi hayatını kaybetti. Emine Ulaş Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlandı. 

Müdürün acı günü

Cenaze namazına AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da katıldı. 

Müdürün acı günü

Özsoy, daha sonra baş sağlığı mesajı paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: TSE Bölge Müdürü Mahmut Ulaş, Selim Ulaş ve Semco Led Firmasının Sahibi Mustafa Ulaş’ın, vefat eden anneleri Emine Ulaş teyzemizin cenaze namazına katıldık. Merhumeye Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine Sabr-ı Cemil diliyorum.

Müdürün acı günü

Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da, aileye baş sağlığı dileklerini ileterek, 'TSE Bölge Müdürü Mahmut Ulaş, Selim Ulaş ve Semco Led Firma Sahibi Mustafa Ulaş’ın, vefat eden kıymetli anneleri Merhume Emine Ulaş teyzemizi Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye Allah’tan rahmet, Ulaş ailesine ve yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun' dedi.