Başkana en yakın rakibinden destek geldi

Olay Türk TV ekranlarında yayınlanan 'Yüz Yüze' programına katılan Yeniden Refah Partisi büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkırış'ın, seçimi kazanarak yeniden başkan seçilen Memduh Büyükkılıç ile ilgili açıklaması dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkana en yakın rakibinden destek geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden refah Partisi’nden (YRP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Özkırış, seçime ilişkin değerlendirmelerini Olay Türk TV ekranlarında yaptı. Kayseri'de yüzde 19,74 oy alarak ikinci parti çıkan YRP'nin adayı Özkırış, Gazeteciler Osman Çiftci ile Cem Atakan’ın sorularını yanıtladı. Özkırış’ın seçimi kazanan mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç ile ifadeleri dikkat çekti. 

Başkana en yakın rakibinden destek geldi

Özkırış’a  seçimin ardından Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret edip etmediği soruldu. Bunun üzerien Özkırış, henüz bir ziyaret gerçekleştirmediklerini fakat seçimin hemen ardından Büyükkılıç’ı arayarak tebrik ettiğini söyledi. 

Başkana en yakın rakibinden destek geldi

Özkırış, “Zaten her zaman benim duam, kim daha güzel hizmet edecekse Kayseri’mize daha güzel eserler kazandıracaksa Rabbim ona nasip etsin olmuştu. Memduh ağabeyimiz şuana kadar güzel işler yaptı inşallah bundan sonrada güzel işler yapar. Yapacağı her iyi işte her zaman yanındayız.” dedi.