Moreno attı, Seferi bitirdi: Kayserispor 3-0

Kayserispor, Esenler Erokspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek İstanbul'dan 3 puanla döndü.

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında İstanbul deplasmanına çıkan Kayserispor, Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda oyunun kontrolünü eline alan Sarı-Kırmızılı ekip, ikinci yarıda da üstünlüğünü koruyarak sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Kayserispor’a 3 puanı getiren gollerin ikisi Moreno’dan gelirken, karşılaşmanın son golüne Seferi imza attı.

Moreno ilk yarıda sahneye çıktı

Karşılaşmada gol perdesini 17. dakikada Moreno açtı. Sarı-Kırmızılıları deplasmanda öne geçiren Moreno, 33. dakikada bir kez daha rakip fileleri havalandırdı.

İlk yarıda iki gol bulan Kayserispor, soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

Seferi farkı üçe çıkardı

İkinci yarıya skor avantajıyla başlayan Kayserispor, rakibine geri dönüş fırsatı vermedi.

Dakikalar 68’i gösterdiğinde bu kez Seferi sahneye çıktı. Seferi’nin golüyle farkı üçe çıkaran Sarı-Kırmızılı ekip, skoru 3-0’a taşıdı.

İstanbul’da 3 puan Kayserispor’un

Kalan dakikalarda skor değişmedi ve Kayserispor, Esenler Erokspor’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek İstanbul’dan 3 puanla ayrıldı.

Kayserispor’un gollerini 17 ve 33. dakikalarda Moreno, 68. dakikada ise Seferi kaydetti.

Esenler Erokspor: 0
Kayserispor: 3