Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, TDP'yi ziyaret ederek, İl Başkanı Lütfi Aslanhan ve yönetimiyle görüştü.

Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Türkiye Değişim Partisi (TDP) İl yönetimini ziyaret etti. Ziyarette partinin İl Başkanı Lütfi Aslanhan ve yönetimine teşekkür eden Genç, partinin Lideri Mustafa Sarıgül'ü milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik ederek, "Sayın Mustafa Sarıgül, Erzincan'da çok büyük bir başarı elde ederek, Milletvekili olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Çok örnek bir çalışma yaptı ve başarıelde etti. Şimdi de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız ve aynı zamanda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için de çalışmalarını sürdürüyor. Ben bu çerçevede  Türkiye Değişim Partisi Gönüllerini, Üyelerini İl ve İlçe Başkanlarını kutluyorum" dedi.
Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Klılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...
'MEMLEKETE ÖNCE ADALET LAZIM'
CHP'nin oyunu arttırdığını ve önemli başarı elde ettiğini kaydeden Genç, Cumhurbaşkanlığı ikinci turoylamasına dikkat çekerek, "Şimdi önümüzde 28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri var. Biz şehrimizin her noktasında çalışmaya devam ediyoruz. Ben Türkiye Değişim Partisi mensuplarının da ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkarma isteklerini biliyorum. Türkiye'nin artık demokrasi ve hukuk düzenine geçilmesi lazım.  Ekonomik sıkıntılar var, eğitimde sıkıntılar var, ama bütün bunların çözümü de hukuktan, adaletten geçiyor. Ülke adalete ulaştığında kukuk tekrar tesis edildiğinde bu sorunların hepsi en kısa zaman da çözülür. Biz bu düşüncelerle 13'üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunda sorunların tek tek çözüme kavuşacağını, ülkeye huzur ve güvenin geleceğini çok iyi biliyoruz" diye konuştu.  Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kayseri İl Başkanı Lütfi Aslanhan da ziyaretinden dolayı Milletvekili Aşkın Genç ve beraberindeki partililere teşekkür etti. 
Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Klılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...
KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLİYORUZ!
Kılıçdaroğlu'nun aday gösterildiği günden bu güne TDP Lideri Mustafa Sarıgül'ün yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Lütfi Aslanhan, şu ifadeleri kullandı: Sayın Genel Başkanımız amasız ve fakatsız kesinlikle hiçbir pazarlık olmadan desteklediğinin sözünü verdi ve o günden beri TDP olaraktan İllerde, İlçelerde komple Genel Merkezimizin arkasında bu güne kadar geldik. Çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül Erzincan'dan milletvekili seçildi ve CHP'nin oyu yüzde 18 arttı. Şu an Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Güney Doğu Anadolu  ve Doğu Anadolu da çalışmalara devam ediyor. Biz inanıyoruz ki, 13'üncü Cumhurbaşkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçilecek. Dolasıyla Kayseri'de de Türkiye Değişim Partisi İl Yöneticiler, partililerimiz, gönül verenler olarak çalışmalara devam ediyoruz. Bu konuda desteğimiz devam ediyor. 
Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Klılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Klılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Klılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...Milletvekili Genç'ten, TDP'ye ziyaret: Klılıçdaroğlu'nu destekliyoruz...