Milletvekili Cıngı açıkladı, Kayseri uluslararası talebe hazırlanıyor!

İl Sağlık Müdürlüğü, Oran Kalkınma Ajansı ve ASTUDER işbirliğiyle hayata geçirilen proje, gelecekte Avrupa, Orta Doğu ve Uzak Doğu'dan gelen çok sayıda insanın Kayseri'ye tedavi olmak için tercih edeceği bir sağlık merkezi olma yolunda adım atıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Milletvekili Cıngı açıkladı, Kayseri uluslararası talebe hazırlanıyor!

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, ORAN2023 Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenen Sağlık Turizmi Faaliyetlerinde Nitelikli İnsan Kaynakları Kapasitesinin Artırılması Projesi'nin açılış toplantısının ardından önemli bir açıklama yaptı. 

Milletvekili Cıngı açıkladı, Kayseri uluslararası talebe hazırlanıyor!

Toplantı sonrası "X" sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cıngı, İl Sağlık Müdürlüğü, Oran Kalkınma Ajansı ve ASTUDER'in işbirliğiyle hayata geçirilen projenin başarısına vurgu yaptı.

Kayseri'nin turizm potansiyelindeki artışa dikkat çeken Cıngı, özellikle Erciyes Kayak Merkezi gibi turizm yatırımlarıyla şehrin bir turizm merkezine dönüştüğünü belirtti. Sağlık sektörünün bu gelişmeden dışarıda bırakılmasının bir kaynak israfı olacağını ifade eden Cıngı, gelecekte Avrupa, Orta Doğu ve Uzak Doğu'dan çok sayıda insanın Kayseri'ye tedavi olmak için geleceğini öngördü.

Milletvekili Cıngı açıkladı, Kayseri uluslararası talebe hazırlanıyor!

Cıngı, sağlık kurumlarının bu talebe hazırlık yaparak hizmetlerini uluslararası alanda tanıtma çabası içinde olduklarını belirtti. Projenin, şehrin sağlık turizmi potansiyelini artırarak ekonomik ve sosyal anlamda güçlenmesine katkı sağlayacağını vurguladı. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı “X” sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu, “Erciyes Kayak Merkezi ve diğer turizm yatırımları sayesinde bir turizm şehrine dönüşen Kayserimiz’de sağlık sektörünü bu gelişmenin dışında tutmak resmen bir kaynak israfı olur. Yakın gelecekte Avrupa’dan, Orta Doğudan, Uzak Doğudan çok sayıda insan şehrimize tedavi olmak için gelecek. Sağlık kurumlarımız bu günlere şimdiden hazırlık yapıyor ve hizmetlerini tüm dünyaya tanıtıyorlar”