Ertekin: Hiç çalışmamalarını dilerdik

Binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminin üzerinden tam bir yıl geçti. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, felaketin yıl dönümünde anma mesajları yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ertekin: Hiç çalışmamalarını dilerdik
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli 9 saat arayla yaşanan 7,6 ve 7,7 depremlerinin üzerinden tam 1 yıl geçti. 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken depremden milyonlarca kişi etkilendi. 

Acısı hala yüreklerde tazeliğini koruyan felaketin ardından anma mesajları gelmeye devam ediyor. Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de bir mesajı yayımladı. Erciyes Anadolu Holding olarak her zaman deprem bölgesinde olduklarını ifade eden CEO Ertekin, “Bu topraklarda ne yaşanırsa yaşansın hepimizin kalbinde hissedilir. Biz de Erciyes Anadolu Holding olarak tüm markalarımızla, var gücümüzle, bir olmak, birlik olmak için el ele verdik. Bu toprakların birleştirici gücünü göstermek için hep deprem bölgesindeydik. Dün, bugün ve yarın yaralarımızı sarmak için hep yanınızda olacağız. 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz.” dedi.

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan İstikbal’in 6 Şubat için hazırladığı videoyu da paylaşan Ertekin, “İstikbal olarak bir olduk, birlik olduk o acı günü yaşayanların sesine hep kulak verdik. Belki de ilk kez hiç çalışmamalarını dilediğimiz bir arama kurtarma ekibi kurduk. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Yine Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan Bellona’nın da paylaşımını alıntılayan Ertekin şu ifadeleri kullandı; “Deprem saniyeler sürse de izleri yıllar boyu sürer. Artık unutmak yok... Birlik olduğumuzda, omuz omuza verdiğimizde, ne kadar güçlü olduğumuzu hep hatırlayacağız. 6 Şubat 2023'de birçok ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden mesai arkadaşlarımızı ve tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”