Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 'Seçimden seçime değil, her zaman halkın içindeyiz' diyerek, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Kayseri'nin farklı bölgelerinde vatandaşları ziyaret eden, esnaflarla sohbet eden Ataş, Kurban bayramı öncesi sorunları dinledi. AKP'nin uygulamalarıyla geçim derdiyle boğuşan vatandaşların bayram sevincini yaşayamadığını ifade eden Ataş, 'Vatandaş 'Halimiz harap, geçinemiyoruz. Kurtarın bizi' diye feryat ediyor. Az kaldı. Türkiye'de, Kayseri'de iyi olacak' dedi.

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Meclis’in çalışmalarına ara vermesi ile birlikte yoğun temposuna Kayseri’de devam ediyor. Vatandaşa giden ve sorunları yerinde dinleyen Ataş, aynı zamanda parti teşkilatları ile de bir araya geliyor, görüş alışverişinde bulunuyor. “Biz sahalardayız. Birileri gibi sadece seçimden seçime değil, her zaman halkın arasındayız” diyen Milletvekili Dursun Ataş, İncesu ve Talas’ta önce partisinin ilçe teşkilatı ile bir araya geldi ve ardından da farklı bölgelerde vatandaşları ziyaret etti. 
AKP’NİN UMURUNDA DEĞİL AMA VATANDAŞ PERİŞAN, ÇARŞI PAZAR YANGIN YERİ. HER ŞEY ATEŞ PAHASI
Partilileri ile birlikte Talas’ta Mevlana Mahallesi’nde kurulu semt pazarını da ziyaret eden Milletvekili Ataş, dert dinledi. Ataş’ı karşılarında gören vatandaşlar, yaşanan ekonomik sıkıntılara isyan ederek, iktidara tepki gösterdi. Vatandaşı, esnafı tek tek dinleyen ve İYİ Parti iktidarında hayata geçirecekleri projeleri de anlatan Ataş, toplumun tüm kesimlerinin sıkındı içinde olduğunu belirtti. Bu kötü tablonun sorumlusunun yıllardır ülkeyi yöneten AKP iktidarı olduğunu vurgulayan Ataş, “Kimi dinlesek, kiminle konuşsak ne yazık ki herkes dert küpü. ‘Uçuyoruz, uzaya çıkıyoruz. 6 ay sonra uyanın neler olacak’ diyen gerçeklerden uzak lüks, şatafat iktidarı AKP’nin umurunda değil ama vatandaş perişan, çarşı pazar yangın yeri. Her şey ateş pahası. Vatandaş artık taneyle bile alamaz halde. ‘Halimiz harap, geçinemiyoruz. Kurtarın bizi’ diye dert yanıyor vatandaş. Biz de az kaldı diyoruz. Kayseri’de, Türkiye’de iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
BU TABLONUN SORUMLUSU AKP’LİLER İSE SABIRDAN BAŞKA ÇARE ÜRETEMİYOR. BU TÜKENMİŞ, ÇÖZÜMDEN ÇOK SORUN ÜRETEN İKTİDARIN SONU GELDİ
“Talas’ta esnaf ve vatandaşlarımızı dinledik, emeklilerimizle dertleştik” diyen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yaklaşan Kurban Bayramı’na da dikkat çekerek, vatandaşın bayramları artık bayram gibi yaşayamaz hale getirildiğini söyledi. Ataş, “Esnaf, ‘Perişanız, işler kötü, bayram bizim neyimize’ diyor.  Vatandaş, ‘Geçinemiyoruz, her gün gelen zamlardan bıktık’ diyor. Emekli, ‘Kurban alamıyoruz, verdikleri maaş zamları, elimize geçmeden eridi gitti’ diyor. Bu tablonun sorumlusu AKP’liler ise sabırdan başka çare üretemiyor. Bu tükenmiş, çözümden çok sorun üreten iktidarın sonu geldi” dedi.

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
VATANDAŞIN SIKINTILARINI DİNLEDİ
Halkla buluşmalarına Melikgazi İlçesine bağlı Gesi Fatih Mahallesi’nde de devam eden Milletvekili Dursun Ataş, beraberindeki parti yöneticileri ve belediye Meclis üyeleri ile birlikte Mahalle Muhtarlığını da ziyaret ederek, mahallenin sorunlarını Muhtar Zeki Kala’dan dinledi. Ataş, daha sonra mahallede Pazar ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla görüştü. Gesi Fatih Mahallesi semt pazarını ziyaret eden Milletvekili Dursun Ataş, burada da sıkıntıları dinledi.

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
PAZARCI FİYAT SÖYLEMEYE, VATANDAŞ FİYAT SORMAYA UTANIYOR, AMA AZ KALDI
Vatandaşın yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle artık dayanamaz noktaya geldiğine dikkat çeken Milletvekili Dursun Ataş, “Pazarcı esnafını ve vatandaşlarımızı dinledik. Çarşı pazar bom boş. Alış verişe gelen yok. Bayram öncesi ama çarşıda bir hareketlilik yok. Bayram öncesi dolup taşması gereken dükkanlar bomboş. Esnaf siftahsız günü geçiriyor. Çünkü art arda gelen zamlar, vatandaşın giderek düşen alım gücü bu tabloyu da beraberinde getiriyor. Önlenemeyen enflasyon canavarı, vatandaşı tüketmeye devam ediyor. Pazarcı fiyat söylemeye, vatandaş fiyat sormaya utanıyor, ama az kaldı.  İYİ Parti gelecek, esnafın da yüzü gülecek” diye konuştu.

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ. VATANDAŞ SİZDEN BIKTI, HEMEN SANDIĞI GETİRİN
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yoğun temposuna yine beraberindeki parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Mimarsinan Kurban Pazarı’nda da devam etti. Burada besiciler, Ataş’a ilgisinden dolayı teşekkür etti ve yaşadıkları sorunları anlattı. Vatandaşları tek tek dinleyen Ataş, iktidara seslenerek “Daha neyi bekliyorsunuz. Vatandaş sizden bıktı. Hemen sandığı getirin. Ülkeye, millete daha fazla zarar vermeyin. Yönetemiyorsunuz. Sürekli sorun üretiyorsunuz. 20 yıldır iktidardasınız, ancak aynı masalları anlatıp, halkı aldatacağınızı sanıyorsunuz. Vatandaş sizin gerçek yüzünüzü gördü. Artık takke düştü, kel görüntü” dedi.

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ, PAZARLIĞA ARACI OLDU! VATANDAŞ: VEKİL BEREKETEYİLE GELDİ
Kurban pazarı ziyaretinde alıcı ile satıcı arasındaki kurban pazarlığına da denk gelen Milletvekili Dursun Ataş, iki tarafın da üzülmeyeceği bir fiyatta anlaşılması için aracı oldu. Ataş, kıyasıya çekişmeye sahne olan pazarlığı tatlıya bağladı. Bu sırada vatandaşın Ataş’a “Bereketiyle geldi” diye seslenmesi dikkat çekti. Milletvekili Ataş da, “Allah kabul etsin, hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
 VATANDAŞ, ATAŞ’A BÖYLE SESLENDİ: YETER ARTIK KURTARIN BİZİ
Ziyaret sırasında bazı Besicilerin, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’a dert yanarak, “Hayvan aldığımız gün zarardayız, yem fiyatları aldı başını gidiyor. Bu sene son senemiz, bırakıyoruz” şeklinde feryat etmeleri dikkat çekti. Ziyaretler sırasında bir vatandaş ise Ataş’a, “Yeter kurtarın bizi. Kurban artık bize düşmez oldu, ama dosta düşmana karşı borçlanıp alıyoruz” şeklinde konuştu.
Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, bir süre önce yapılan genel kurulun ardından Kayseri OSB Başkanlığına seçilen Mehmet Yalçın ve yönetimine de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Milletvekili Ataş, çarşı pazarda dert dinledi: Vatandaş AKP'den bıktı!
ÖZCAN VE KIRANATLIOĞLU’NUN CENAZE TÖRENLERİNE DE KATILDI
İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de hayatını kaybeden eski Milletvekili Niyazi Özcan ile Anavatan Partisi eski İl Başkanı Hami Kıranatlıoğlu’nun da cenaze törenlerine de katılarak, son yolculuklarına uğurladı. Ataş, aynı zamanda acılı ailelere taziye dileklerini de iletti.