MHP'nin yeni il başkanından partililere dedikodu uyarısı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığına bir süre önce atanan Seyit Demirezen, partililerini dedikodu konusunda uyardı ve 'Tek hesabım bu' mesajı verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP'nin yeni il başkanından partililere dedikodu uyarısı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Genel Merkezi tarafından bir süre önce partinin Kayseri İl Başkanlığı görevine atanan Seyit Demirezen çalışmalarını sürdürüyor. Demirezen, ziyaretçi akınına uğruyor. Kendisine yönelik parti binasında yapılan ziyaretlerde “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” mesajı veren MHP’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Seyit Demirezen, partisinin il, ilçe yöneticileri ile de bir araya geldi.
MHP'nin yeni il başkanından partililere dedikodu uyarısı! Partililerinin kendisine yönelik hayırlı olsun ziyaretinde konuşan MHP Kayseri İl Başkanı Demirezen, dedikodu ve fitne uyarısı yaptı. 
TEK HESABIM BU!
Dedikoduya, fitneye geçit vermeyeceğinin mesajını veren Demirezen, “Tek hesabım bu” açıklamasıyla da dikkat çekti. 
MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, şu ifadeleri kullandı: Sevgi, saygı çerçevesinde kapılar sonuna kadar açık. Her zaman gelirsiniz, konuşuruz, görüşürüz. Telefonum 24 saat açık. Her konuda arayabilirsiniz. Duyduğunuz bir şey olur, benimle alakalı, bir başkasıyla alakalı bir konu olur mutlaka arayın, sorun söyleyeyim. Dedikoduyu keselim bir kere partide. Fitne falan vermeyecek. Tek hesabım bu.
MHP'nin yeni il başkanından partililere dedikodu uyarısı!

MHP'DE ZİYARETÇİ TRAFİĞİ...Haberin detayları için TIKLAYIN