MHP'de ziyaret trafiği!

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Seyit Demirezen'in il başkanı olarak atanmasının ardından ziyaret trafiği yaşanıyor. Hayırlı olsun ziyaretlerindeki yoğunluk dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'de ziyaret trafiği!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı görevine bir süre önce Seyit Demirezen’in getirilmesinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri de artarak devam ediyor. Başkan Demirezen’e destek için Tomarza, Melikgazi, Kocasinan’dan ziyaretçi akını var. Ziyaretçileri Demirezen'e, hayırlı olsun  dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diliyor. 
MHP'de ziyaret trafiği!Aslen Tomarzalı olan Başkan Demirezen’i özellikle hemşerileri de yalnız bırakmadı. Tomarza merkez ve mahallelerinden birçok kişi MHP İl Başkanlığına gerek tebrik ve desteklerini iletti. Ziyarette konuşan Başkan Demirezen, “Kapımız her daim sonuna kadar açık. Tomarzalı gönüldaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
MHP'de ziyaret trafiği!Diğer yandan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacıali Doğan, yönetim kurulu ve partililer de Demirezen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Doğan ziyaret anısına İl Başkanı Seyit Demirezen’e günün anısına tablo hediye etti.
MHP'de ziyaret trafiği!

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve yönetimi ise Başkan Demirezen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Orhun Kitabelerinin maketini hediye etti.
MHP'de ziyaret trafiği!