MHP'li vekillerden İYİ Parti'ye 'köşe'li gönderme

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kayseri milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Kayserili Gazeteci Yıldıray Çiçek'in köşe yazısı ile eleştirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi haber bülteninde…

MHP'li vekillerden İYİ Parti'ye 'köşe'li gönderme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçimlerin ardından siyasi arenadaki eleştiri dozu yeniden yükselmeye başladı. Bu noktada MHP ile ağırlıklı olarak MHP’den ayrılanların kurduğu İYİ Parti arasında farklı bir tartışma yaşanıyor. Yaşanan tartışmalara MHP Kayseri milletvekilleri de yine bir Kayserili olan Gazeteci Yıldıray Çiçek’in yazını paylaşarak dahil oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesaplarından Çiçek’in MHP’ye yakınlığı ile bilinen Türkgün Gazetesi’ndeki köşe yazısını, köşe yazısının başlığı olan “Son pişmanlık neye yarar?” mesajı ile paylaşmaları dikkat çekti. 

Türkgün Gazetesi yazarı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Yıldıray Çiçek’in 3Temmuz 2023 tarihli bugünkü yazısında, “Geçtiğimiz hafta gerçekleşen İP ’in kongresindeki konuşmalara baktığımızda Meral Akşener’in yine bir şeyler denemeye çalıştığı bariz ortada… Konuşmasında bol bol çelişkili ve tutarsız cümleler kurması bu durumunu çok net yansıttı. Psikolojisinin çok iyi olmadığını, ittifak ortaklarına ve kendi partisinin üyelerine yapmış olduğu hakaretlerden, aşağılamalardan çok bariz anlaşılıyordu. Sahi, onun psikolojisi ne zaman iyi oldu ki?”

YILDIRAY ÇİÇEK'İN KÖŞE YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN