MHP'li Baki Ersoy tedbirli olarak disipline sevk edildi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı açıklamada Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un 'parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiğini' söyledi.

MHP'li Baki Ersoy tedbirli olarak disipline sevk edildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı açıklamada Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un "parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiğini" söyledi.

PARTİ POLİTİKALARINA  AYKIRI
MHP'li Yalçın'ın açıklaması şöyle; "Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy basına yapmış olduğu parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiştir.


ERSOY'UN ENFLASYON ÇIKIŞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Olay Türk TV'de katıldığı programda ülke ekonomisine ve enflasyon rakamlarına ilişkin “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” ifadelerini kullanmış ve bu açıklamasıyla dikkat çekmişti.

MHP'li vekilden dikkat çeken ekonomi çıkışı: Zamlar milletin belini büküyor!
Haberin detayları için TIKLAYIN