MHP'li Baki Ersoy Bünyan'ı adım adım gezdi

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Bünyan ilçesini ziyaret etti.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile ilçeyi gezdi. Programına Bünyan Belediyesi ile başlayan Milletvekili Ersoy ilçe genelinde yoğun bir ziyaret mesaisi harcadı. 

MHP'li Baki Ersoy Bünyan'ı adım adım gezdi

Ziyaret kapsamında cenaze namazına katılan Ersoy, ardından yeni evlenen bir çiftin bayrak merasimine katılarak mutluluklarına ortak oldu. Esnafla bir araya gelip talepleri dinleyen Ersoy, ziyaretini Bünyan’ın önemli turistik simgelerinden biri olan Cam Teras’ta noktaladı.

MHP'li Baki Ersoy Bünyan'ı adım adım gezdi

Başkan Selahattin Metin’den teşekkür mesajı

Ziyarete ilişkin kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy’u Bünyanımızda ağırladık. Belediyemizde gerçekleştirdiğimiz buluşmanın ardından MHP Bünyan İlçe Başkanlığımızı, Bünyan Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığımızı ve Kaymakamımız Sayın Yücel Erdem’i ziyaret edip yeni muhtarlık binamızın açılışını gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri ve Bünyanımıza gösterdiği yakın ilgi için kıymetli Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”