MHP İl Başkanı Tok: Hiçbir cemaatin yanında olmamış, Devletini satmamış bir partiyiz

MHP İl Başkanı Tok: Hiçbir cemaatin yanında olmamış,  Devletini satmamış bir partiyiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarında Seyyid Burhaneddin Türbe ziyareti geleneğini sürdürdü. MHP İl yönetimi ve milletvekili adayları Mevlana’nın Hocası Seyyit Burhanettin Hazretleri türbesinde dua edip, kurban kesti.

 MHP bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine Mevlana’nın Hocası Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok ve 10 milletvekili adayı Seyyid Burhanettin Türbesine gelerek dua etti. MHP İl Başkanı Serkan Tok,  burada yaptığı açıklamada, “Erken kalkan yol alır. Biz erken kalktık yolumuzu aldık.”dedi. Tok, “Bu 10 arkadaşımızın, 10 değerli büyüğümüzün, abimizin, kardeşimizin Kayserimize, ülkemize iyi hizmetler edeceğine burada sizlerin huzurunda söz veriyorum. Kayseri İl Teşkilatı olarak Kayserimize adaylarımızla beraber en iyi hizmeti, en güzel hizmeti hak edildiği şekilde şehrimizi temsil edeceklerini, edeceğimizi göreceksiniz. Bizde sizlerle beraber bu konuda hizmetin nasıl yapılacağını, Kayseri’ye en iyi hizmetin nasıl verileceğini göstereceğiz. Yeter ki halkımız bizi bu noktada 24 Haziranda onurlandırsın, taçlandırsın. Adaylarımızı seçsin, milletvekili olarak kıymetlendirsin ve meclisimize göndersin. Bu bizim çalışma ilkemiz. Bu bizim genel prensibimiz, bu bizim genel başkanımıza verdiğimiz sözdür. Burada 16 İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Teşkilatı, seçime hazır bir il teşkilatı olarak karşınızda bulunuyorum.  Bugün itibariyle bundan önce yaptığımız programlar dâhilinde, yolu erken alan il teşkilatıyız. Erken kalkan yol alır. Biz erken kalktık yolumuzu aldık. Bundan sonra çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Allah’ın yardımıyla, rabbimizin izniyle 24 Haziranda partimizi Milliyetçi Hareket Partisini taçlandıracağız” dedi.

“HİÇBİR CEMAATE DEVLETİ SATMADIK, DEVLETE SADIK KALDIK”

MHP İl Başkanı Tok,  “Biz hiçbir ihanet şebekesiyle ortak olmamış, hiçbir cemaatin yanında devletini satmamış bir partiyiz.” ifadeleri ile de dikkat çekti. Başkan Tok, “Biz hiçbir ihanet şebekesiyle ortak olmamış, hiçbir cemaatin yanında devletini satmamış, sadece devletine güvenen, devletine sadık, milletine vefalı bir partiyiz. Bir teşkilat mensubuyuz. Bunu da biliyorsunuz ki kıymetli arkadaşlarım 15 Temmuz gecesi liderimiz genel başkanımız Türk milletine ispat etmiştir. Bu nedenle Türk milletinden Kayseri halkından, Kayseri kamuoyundan istirhamımdır.  Biz devletimize sadık olduk” diye konuştu.

“KAYSERİ KAMUOYUNDAN ADAYLARIMIZA DESTEK İSTİYORUZ”

Tok, Kayserililere de seslenerek, “Adaylarımıza destek verin” çağrısı yaptı. Tok, şunları söyledi: “Milletimizin önüne konulmuş olan o günkü acı tabloyu bertaraf eden ülkücü harekettir. Bertaraf eden Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçelidir. Bu bir Türk milletine vefaydı, bu bir Türk milletine sadakat örneğiydi.  Bugünde ben hain darbe girişiminde karşılık bulmamış, devletine zarar göstermeyen, devletine vefalı adaylarla karşınıza çıktım. Sizlerden Kayseri kamuoyundan adaylarıma destek verilmesini bekliyorum ki devletimiz uzun yaşasın, milletimiz birlik ve beraberlik içinde olsun.  Söyleyeceklerim buradan adaylarımla kurban kesimiyle tamamlanacaktır. Yine sizlerle beraber Seyyid Burhanettin Efendi Hazretlerini ziyaret edeceğiz, ondan sonra biz programımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ne mutlu türküm diyene” MHP İl yönetimi daha sonra milletvekili adayları ile birlikte dua edip, kurban kesti.