MHP iktidar olurdu!

MHP iktidar olurdu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl Başkanı Aytaç Gezici , HDP’ İl Merkezi’ne yapılan saldırı ile ilgili olarak Ülkü Ocaklarının kanun dışı bir eylemde bulunmadığını belirterek; “Her eline üç hilal alan, bozkurt işareti yapan ülkücü olsaydı MHP tek başına iktidara gelirdi.” dedi.

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici “Kayseri’de hain terör örgütü tarafından yapılan ve 14 askerimizin şehit olduğu bombalı saldırı sonrasında  HDP İl Merkezi’ndeki olaylarda Ülkücülerin olup olmadığını ve gelişmeleri yorumladı.  Gezici, “İl Teşkilatları, İlçe Teşkilatları hiçbir kanun dışı eylem içinde bulunmamıştır. Bundan sonra da bulunmayacaktır. Ancak bu tip eylemler sonrası kimi vatandaşlarımız öfkeyle refleks gösterip tepki amaçlı olarak yapabiliyor. Bu esnada provokatörler devreye girip, ellerini bozkurt yapıp, üç hilalle  vatandaşlarımızın arasına sızarak orada bulunan topluluğu yönlendirebiliyor. Sizin de bildiğiniz üzere her eliyle  bozkurt işareti yapan, her eline üç hilal bayrak alan Ülkücü olsaydı, MHP tek başına iktidara gelirdi. Bu kişilerin kimler olduğu Emniyet birimlerimiz tarafından tespit edildi ve teşkilatlarımızla hiçbir bağının olmadığı ortaya çıktı. Toplumun bu gibi hassas olaylarda daha sağduyulu davranması gerek, sıcak anlarda gelişebilecek olan karşı bir hamle Allah Muhafaza önlenmesi çok güç olaylara sebebiyet verebilir. Biz kolluk kuvvetlerimizle yan yanayız, onların işlerini kolaylaştırmak için çaba gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

 Ülkenin zor günlerden geçtiğine de dikkat çeken  Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici  siyaseten yapılan yanlışlara kızgın olduklarını 15 Temmuz’da yapılamayanların farklı yollarla hala denendiğini belirtti. Gezici,  “7 Haziran 2015 sonrası artan terör eylemlerinde yüzlerce kahraman Vatan Evladı genç yaşta şahadete erdi, Güneydoğu’da kent merkezleri zapt edildi, hendekler kazıldı, isyan provaları yapıldı. Üzgünüz; yitip giden canlarımıza, kızgınız; siyaseten yapılan yanlışlara. Sonra 15 Temmuz gecesini yaşadık, Ülkücü Hareket olarak hainlere karşı Devletimizin, Milletimizin yanında durduk, durmaya devam edeceğiz. Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Operasyonu var Şehitler veriyoruz. Şu an herkes tarafından net olarak görülüyor ki; Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Dün Kurtuluş savaşımızda kimle harbe diyorsak, bugün aynı ittifakla yani 7 düvelle harp ediyoruz. Kimisiyle cephede, kimisiyle psikolojik, kimisiyle ekonomik. Dün bize Sevr’i dayatanlar bugün yine el ele vermiş topyekun üstümüze geliyorlar. 15 Temmuz gecesi yapamadıklarını bu yollarla deniyorlar. Bizler bunun bilincindeyiz.  Biz Ülkücüler Vatanın teminatı, Milletin Sigortası, Devletin yıkılmayan tek kalesiyiz. Bugünleri de geride bırakacağız. Bu topraklar çok hain gördü ama hepsini de tarihe gömdü. Vatan savunmasında görev yaparken hayatını kaybeden tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet diliyorum. Ailelerine, Milletimize sabırlar diliyorum. Kayseri Ülkücü Hareketin kalesidir, Ant içtik, söz verdik, bu şehirde hiçbir terör örgütüne geçit vermeyeceğiz. İlaveten belirtmek gerekirse, Devletimiz ve Milletimiz özellikle son 1 yıldır bölücü terör örgütleriyle amansız bir mücadele içerisindedir. Gerek Kolluk Kuvvetlerimiz gerekse Milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde PKK, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütlerinin her türlü saldırılarına karşı durmaktadır. Askerimiz, polisimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü için var gücüyle çalışmaktalar. Bizler de Ülkü Ocakları olarak elimizden geldiği kadar emniyet güçlerimize destek olmaya gayret gösteriyoruz. Zor şartlarda gece gündüz demeden Ülkemizin refahı için seferber olan tüm Emniyet teşkilatımızın sonuna kadar yanındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız.”  Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ