MHP'den Bünyan'a kadın aday adayı

MHP'den Bünyan'a kadın aday adayı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’de daha önce Milletvekili aday adayı da olan Nezahat Kayacık, bu kez de Bünyan Belediye Başkan aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.Toplantıda Kayacık’a destek veren partinin MYK Üyesi Serap Şule Kalın ise, kadınlara “Cesaretli olun” çağrısı yaptı.

MHP’de 26’ıncı dönem Kayseri milletvekili aday adayı olan ve  aynı zamanda 27’inci dönem için de Balıkesir’de 5’inci sıra milletvekili adayı olan Nezahat Kayacık,  bu kez de Belediye Başkan aday adaylığı için kolları sıvadı.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Kayacık’a, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Serap Şule Kalın da destek verdi.

Kayacık, basın toplantısında “Bünyan’a hizmet etmek için aday adayı oldum” dedi.

Kayacık, konuşmasında ayrıca, “Bünyan’ı göç veren değil, göç alan ilçe yapmak istiyorum” ifadelerini de kullandı.

Kayacık, şu ifadeleri kullandı; “31 Mart 2019 seçimlerinde Kayseri’mizin güzide ilçemiz Bünyan’dan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlığı aday adayı başvurumu yaparak, aday adaylığımı başkanlarım ve sizlerin huzurunda açıklamış bulunuyorum. Kayseri Bünyan doğumlu bir kız çocuğu annesiyim. Zihinsel ve Bedensel Engelliler okulunda eğitmen olarak 23 yıl çalışmış, 2011’de emekli olmuş, Kamu Yönetimi okumuş, yabancı dili Almanca. Balıkesir Ayvalık Küçükköy Sarımsaklı’da ikamet ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Teşkilatlarında Kadın Kollarında ve Yönetim Kurulunda görev yaptım. Milliyetçi Hareket Partisinden 26. Dönem Kayseri’den Milletvekili aday adayı oldum. Sayın liderimiz Devlet Bey tarafından şahsımı görevlendirip, 27. Dönem Balıkesir 5. Sıra milletvekili adayı oldum. Bu çalışmalarım doğrultusunda önce ülkem, millet ve sonra partim ve ben ilkesi şuuru ile Bünyan ilçemize Bünyanlı bir kardeşiniz olarak hizmet yarışına katılmış bulunuyorum. Din, ırk, makam, mevki ayrım yapmadan bu asil hizmetlere talip olduk.”

MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ferhat Temizer de, kadın aday adaylarının çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serap Şule Kalın ise, kadınlara “cesaretli olun” çağrısı yaptı.

Kalın, “24 Haziran seçimlerinde Sayın liderimiz Devlet Bahçeli kadınlarımız konusunda ayrı bir yol güzergâhı tahin etmişti. Son yaptığımız Ankara’da istişare toplantımızda Kadın Kolları İstişare toplantımızın ardından kıymetli Genel Başkanımız yine Yerel Seçimlerde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde kadın adaylarımıza öncelik vereceklerini, destek olacakları noktasında altı çizilir cümleler kurmuştur. Hatta o toplantıda, ‘Kadınlar güçlensin, MHP yürüsün, Türkiye büyüsün2 diye sloganımıza MHP yürüsün diye ayrıca bir cümle daha eklemiştir. Kıymetli Genel Başkanımızın kadınlara ne kadar önem verdiğini göstermektedir. Tabi biz kadınlarımızın Kayseri içerisinde cesaretli olmalarını, Milliyetçi Hareket Partisinin kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum.” dedi. Haber Merkezi-Güler Ruhsar AKTAŞ