MHP'de Milletvekili Ersoy ve il yönetiminden 'Komşum Nasılsın' ziyaretleri!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve il yönetimi ilçe ziyaretlerinin yanı sıra 'Komşum nasılsın' temalı ev ziyaretleri de gerçekleştirmeye başladı.

MHP'de Milletvekili Ersoy ve il yönetiminden 'Komşum Nasılsın' ziyaretleri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Adnan İncetoprak ve Milletvekili Baki Ersoy öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde ilçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelindiği ifade edildi. Konuyla ilgili düzenlenen toplantılarda iletilen taleplerin ardından harekete geçildiği ve çözüm için ilgili birimlere konuların iletildiği de dile getirildi.
MHP'de Milletvekili Erdon ve il yönetiminden 'Komşum Nasılsın' ziyaretleri!Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "İlçe ziyaretlerimizde konuları istişare ederek, çözüm için görüşmeler yapıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde 16 İlçe, tek yürek, tek sevda. Bu kapsamda çalınmadık kapı, girilmedik ev-gönül bırakmayacağız" dedi.
MHP'de Milletvekili Erdon ve il yönetiminden 'Komşum Nasılsın' ziyaretleri!
MHP'DE "KOMŞUM NASILSIN" ZİYARETLERİ
İlçe ziyaretlerinin yanında mahalle ve ev ziyaretleri de gerçekleştrdiklerini dile getiren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları doğrultusunda 'Komşum Nasılsın' temalı ziyaretler de gerçekleştirerek, vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, mahalle eşrafı ile bir araya geliyoruz, görüş alış verişinde bulunuyoruz" diye konuştu. 

MHP'de Milletvekili Erdon ve il yönetiminden 'Komşum Nasılsın' ziyaretleri!MHP'de Milletvekili Erdon ve il yönetiminden 'Komşum Nasılsın' ziyaretleri!MHP'de Milletvekili Erdon ve il yönetiminden 'Komşum Nasılsın' ziyaretleri!