MHP'de dikkat çeken ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) dikkat çeken ziyaret. MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, partisinin Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'de dikkat çeken ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) dikkat çeken ziyaret. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde merkez ilçe talebini sık sık dillendiren MHP cephesinin nasıl hareket edeceği merak konusu. Bu kapsamda MHP'de yerel seçim hazırlıkları sürerken, dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Ankara'ya giderek, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Konuyla ilgili olarak MHP'den yapılan açıklamada, "İl Başkanımız Seyit Demirezen, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldı.  Ziyarette Genel Başkanımız tüm Kayserili hemşerilerimize saygı ve selamlarını ilettiler" ifadeleri kullanıldı. Ziyarette yerel seçimlere yönelik, aday belirleme çalışmalarına yönelik de görüş alış verişinde bulunulduğu da ifade edildi. 

MHP'de dikkat çeken ziyaret!

Demirezen, aynı zamanda MHP Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız ile de bir araya geldi. Partiden yapılan açıklamada İl Başkanımız Seyit Demirezen, Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Feti Yıldız'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu" denildi. 

MHP'de dikkat çeken ziyaret!

AK Parti Genel Başkanvekili  Mustafa Elitaş, ittifakla ilgili olarak,  Kayseri'de "Sanıyorum en geç bu ayın sonunda ittifakla ilgili konu netleşmiş olur" açıklaması yapmıştı. 

Elitaş'ın sözleri dikkat çekmişti

Diğer yandan AK Parti Gebel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın bir süre önce Kayseri'de yaptığı açıklamalar akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Cumhur ittifakı ortağı MHP’den birçok yerde belediye başkan aday adaylığı müracaatlarının olması konusunda düşünceleri sorulan Elitaş,  “O müracaat çerçevesinde de il teşkilatları müracaat edenleri almak durumundadır. Belki ‘İttifak görüşmelerimiz devam ediyor’ diyebilirdi ama onlar da o tercihi yapmışlar. Sanıyorum en geç bu ayın sonunda ittifakla ilgili konu netleşmiş olur. En son iki genel başkan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bahçeli bir araya gelecekler. Son prensip konusunu anlatacaklar ve iki parti yetkili kurulları da genel başkanlarımızın anlaştığı prensip çerçevesine harfiyen uymakla mükelleftirler. Yani aday adayı olan arkadaşlarımız, aday olmadıkları takdirde umarım kırılmazlar, üzülmezler. Biz partililer olarak partilerimize gönül vermiş, davalarımıza inanmış olarak, Cumhur İttifakı adına söylüyorum. Her yere aday olmak serbestir ama Cumhur İttifakı ilkeleri çerçevesinde benim aday olduğum yerde ittifak gereğince başkası bir aday gösterirse üzülmemek gerektiğini ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.