Meydan'da, AK Parti'ye afiş göndermesi...

CHP Kayseri Milletvekili adayı Avukat Zülküf Arslan, 'iktidarın kamu gücünü kullanarak seçim çalışması yaptığına' yönelik tepkisini sürdürdüyor. Arslan, meydana astığı afişiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı ve fotoğraflar paylaşarak, AK Parti'ye gönderme yaptı.

Meydan'da, AK Parti'ye afiş göndermesi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili adayı Avukat Zülküf Arslan, Büyükşehir Belediye İtfaiyesinin AK Parti'nin seçim çalışmalarında kullanıldığını belirterek, bu duruma tepki bir süre önce tepki göstermişti.  
Meydan'da, AK Parti'ye afiş göndermesi..."Biz kendi imkanlarımızla çalışma yaparken, AKP reklamlarını İtfaiye ekiplerine yaptırıyor” diyen CHP Milletvekili adayı Arslan, “Artık parti devletine dur diyelim. ‘Vur de vuralım’ diyen trollere ‘onun da zamanı gelecek’ diyerek milletimizi tehdit eden Kayseri milletvekili adayının afişleri, vergilerimiz kullanılarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince asılıyor. Sana söz parti devleti sona erecek” diye konuştu.
Meydan'da, AK Parti'ye afiş göndermesi...

“EY HALKIM ARTIK BUNU GÖRELİM, BİZ ARTIK PARTİ DEVLETİNE SON VERELİM”
Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye ekiplerince AK Parti Milletvekili adayı Bakan Hulusi Akar’ın seçim afişinin asılmasına bir süre önce tepki gösteren CHP Milletvekili adayı Avukat Zülküf Arslan, şu ifadeleri kullannmıştı: Kayseri meydanındayız gece saat 11 :30. Biz kendi emeğimizle, kendi gayretimizle, kendi finansımızla reklam faaliyetlerimiz sürdürürken AKP kendi reklamlarını kime yaptırıyor? Görmüş olduğunuz gibi Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine yaptırıyor. Artık bu ülkede parti devletine son verilecek. Artık bu ülkede yolsuz düzene son verilecek. Görmüş olduğunuz gibi herkes kendi emeğiyle reklamlarını yaparken AKP ne yapıyor? Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan itfaiye ekibini almış, kendi reklamını yaptırıyor. Ey halkım artık bunu görelim, biz artık parti devletine son verelim. Yeter söz milletin olsun.
Meydan'da, AK Parti'ye afiş göndermesi...
ARSLAN'DAN AK PARTİYE SEÇİM AFİŞİ GÖNDERMESİ: BİZ KENDİ İMKAN VE ÇABALARIMIZLA ASTIK!
Bu yöndeki tepkisiyle gündeme gelen Millet İttifakı Kayseri Milletvekili adayı ve aynı zamanda Gelecek Partisi eski İl Başkanı  Avukat Zülküf Arslan, bu yönde iktidara gönderme yaparak, "Cumhuriyet Meydanımıza brandamızı kamu personeli ve araçları ile değil, tamamen kendi imkan ve çabalarımızla astık.
Meydan'da, AK Parti'ye afiş göndermesi...Milletvekili adayı Arslan, o ana dair fotoğrafları da paylaştı.
Meydan'da, AK Parti'ye afiş göndermesi...