Bir tepki de O'ndan geldi...

06.05.2023 cumartesi günü Kayseri Cumhuriyet Meydanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi gerçekleşti. Miting öncesi konuşma yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yaptığı açıklamalara bir tepki de saadet partili Mahmut Arıkan'dan geldi.

Bir tepki de O'ndan geldi...

06.05.2023 cumartesi günü Kayseri Cumhuriyet Meydanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi gerçekleşti. Miting öncesi konuşma yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yaptığı açıklamalara bir tepki de saadet partili Mahmut Arıkan’dan geldi.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, CHP Kayseri Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 
"Muhterem Memduh abi...
İnsanların şehrine ve ülkesine dair umutları vardır, hayalleri vardır...
Kendi dar pencerenizden bakıp yapılan herşeyi koltuk için, menfaat için yapılıyor zannediyorsunuz ve Cumhuriyet Meydanında doğru olmayan ifadeler kullanıyorsunuz!
Herşeye rağmen sana da GÜLÜMSÜYORUZ…"  


 1977 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladı. 1999 yılında Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun oldu.
Üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfı Okul Başkanlığı, Saadet Partisi’nin kuruluşundan itibaren gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulundu.
MÜSİAD, ASKON, İMO, Cansuyu, AGD başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldı.
Mahmut Arıkan evli ve üç çocuk babasıdır.