Bu görüntüler Kayseri'den… Vali paylaştı…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, turizme kazandırılan Yeşilköy Şelalesi'nden sonra Kayseri'de gezilecek yerler ve görülmesi gereken yerlerden birisi olan eşsiz güzellikleri de kamuoyunun gündemine taşıdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu görüntüler Kayseri'den… Vali paylaştı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri’de “habitat” olarak ifade ettiği görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Vali Çiçek, turizme kazandırılan Yeşilköy Şelalesi’nden sonra Kayseri’de gezilecek yerler ve görülmesi gereken yerlerden birisi olan Hürmetçi’deki eşsiz güzellikleri de bu paylaşımı ile tanıtıyor. 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri’nin görsel güzelliklerini, doğal zenginliklerini, turizm değerlerini ortaya çıkarmak için öncülük ettiği çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta Yahyalı İlçesi’nde bulunan Yeşilköy Şelalesi’nde yapılan çalışmaların tamamlandığını duyuran Vali Gökmen Çiçek, “Ve tamamlandı. Kayseri turizmine değer katmak için yaptığımız çalışmalar baharla  beraber meyvelerini vermeye başladı. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Yahyalı Kaymakamlığı ve Yahyalı Belediyesi işbirliğinde Yeşilköy şelalesinin turizme kazandırma çalışmaları tamamlandı. 

Yahyalı Yeşilköy Şelalesi muhteşem seyri ile ziyaretçilerini bekliyor.” ifadelerini kullanmıştı.

“MUHTEŞEM HABİTAT”

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri kamuoyunun yanısıra turizm camiasının da dikkatini çekecek olan, Kayseri’de gezilecek yerler, Kayseri’de görülmesi gereken yerler arasında bulunan Hürmetçi Sazlığı’ndan  görüntüleri, “Muhteşem bir Habitat” ifadeleriyle paylaştı. 

Çiçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Huzurun Şehri Kayseri’nin eşşiz güzelliklerinden bir tanesi daha HÜRMETÇİ SAZLIĞI…

Flamingolar, mandalar ve yılkı atlarıyla doğanın içinde yeşilin suya kavuştuğu, suyun gökyüzüyle buluştuğu muhteşem bir habitat…”