Metiner'den o iddiaya yanıt: Meteor taşı düşse benden bilen bir de böyleleri var!

AK Parti'de ihraç tartışması. Eski Milletvekili Mehmet Metiner, kendisini hedef alan AK Parti Kayseri eski Milletvekili Prf Dr Pelin Gündeş Bakır'ın iddiasına yanıt verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Metiner'den o iddiaya yanıt: Meteor taşı düşse benden bilen bir de böyleleri var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti yönetimine yönelik başta Suriyeliler olmak üzere bazı eleştiriler yönelten ve bu nedenle partiden 9 Aralık 2019 tarihinde ihraç edilen Prof Dr Pelin Gündeş Bakır, kendisinin partiden ihraç edilmesine neden olduğunu öne sürdüğü ismi paylaşmıştı. 

Bakır, Metiner’i işaret etmişti

Bakır’ın bu yöndeki paylaşımın ardından gözler o isme çevrilmişti. Bakır, bu ismin kendisi gibi eski vekil Mehmet Metiner olduğunu belirtmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: AK Parti, M.Metiner adlı HDP eski Genel Başkan Yardımcısı şahsın tahrikiyle beni partiden 2019’da ihraç etti. İngiltere 2024’te bir Türk kadınına, bana bilimsel çalışmalarım nedeniyle en büyük akademik ödüllerden biri olan ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ verdi. Şimdi kim kimi kaybetti?
Bakır’ın bu yöndeki çıkışının ardından hedefteki isim olan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner’den yanıt geldi. Kayseri Olay’ın gündeme taşıdığı haberin ardından Metiner, ‘Meteor taşı düşse benden bilen bir de böyleleri var işte’ ifadelerini kullandı.

İhraç edildiğini bile yeni öğrendim! Allah şâhittir ki…

AK Partili Metiner, Bakır’ı işaret ederek, ‘Benim adımı vermiş. Benden dolayı olduğunu söylemiş. Allah şâhittir ki ne ilgim ne dahlim var. Partiden ihraç edildiğini bile işbu haberden şimdi öğrendim. Meteor taşı düşse benden bilen bir de böyleleri var işte. Ne diyeyim!