Meteoroloji uyarmıştı! Aniden bastırdı...

Kayseri'de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Meteoroloji uyarmıştı! Aniden bastırdı...

Kayseri'de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yoğun yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler trafikte zor anlar yaşarken vatandaşlar yağmurdan korunmak için binalara sığındı.

Diğer yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabileceği konusunda vatandaşları uyarmıştı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü uyarısında şu ifadelere yer vermişti; "Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Ani sel, Su baskını, Yıldırım ve dolu yağışı, Ulaşımda aksamalar, Yağış öncesi ve anında ani kuvvetli rüzgar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Öte yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve çevreleri için pazar günü (yarın) öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaparak, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyarı da bulundu.