Meteoroloji uyardı! Bugün hava durumu nasıl olacak?

Hava durumu ile ilgili detaylar Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Kayserili vatandaşları bugün nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Meteoroloji uyardı! Bugün hava durumu nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kış aylarının gelmesiyle beraber hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşüşe geçti.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 10 derece, en düşük sıcaklık ise 1 derece olacak.
Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu geçeceği, yağışların; Sivas çevrelerin de ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli ve doğulu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor.

BUZLANMA VE DON UYARISI: İlimizin doğu ve kuzey ilçeleri ile yüksek kesimlerinde beklenen kar yağışları sonrası buzlanma ve don olayı görülebileceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji uyardı! Bugün hava durumu nasıl olacak?