Sokakta uyuşturucu satan 1'i kadın 3 kişi yakalandı

Adana'da narkotik ekipleri sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı çalışmada torbacı olduğu öne sürülen 1'i kadın 3 kişiyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerin üzerinde çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Sokakta uyuşturucu satan 1'i kadın 3 kişi yakalandı

Adana’da narkotik ekipleri sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı çalışmada torbacı olduğu öne sürülen 1’i kadın 3 kişiyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerin üzerinde çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sattığı öne sürülen şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi’nde Yonca T. isimli kadın yakalanırken üzerinde yapılan aramada 2 pakette toplam 51,46 gram bonzai ve 105,30 gram bonzai çoğaltımında kullanılan madde ele geçirildi.

Kışla Mahallesi’nde de Sercan Y. isimli kişiyi yakalayan narkotik ekipleri şüphelinin üzerinden, 81 uyuşturucu hap, 15,01 gram bonzai ile ruhsatsız tabanca ve 9 mermi ele geçirdi.

Narkotik polisleri Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa mahallesinde de yaptığı çalışmada Semih A.’yı yakaladı. Yakalanan şüphelinin üzerinde 7 pakette toplam 100,52 gram bonzai, 2,32 gram bonzai hammaddesi, 2 pakette 90,28 gram bonzai çoğaltımında kullanılan madde, 9 uyuşturucu hap ve hassas terazi ele geçirdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken Sercan Y. adli kontrol şartıyla serbest kalırken Semih A. tutuklandı, Yonca T. ise ev hapsi tedbiriyle serbest kaldı.