Meteoroloji'den dikkat çağrısı! Tedbirlerinizi alın!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara sis ve pus uyarısı geldi. Kayserili vatandaşları peki bugün nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde.

Meteoroloji'den dikkat çağrısı!  Tedbirlerinizi alın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bu sabah saatlerinde sis etkili olurken, görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Meteoroloji'den de dikkat ve uyarı çağrısı gecikmedi. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde pus, yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır diyerek vatandaşları herhangi bir olumsuzluk durumuna karşı uyardı.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 12 derece, en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak.

Bölge genelinin parçalı, zamanla az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde pus, yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Meteoroloji'den dikkat çağrısı!  Tedbirlerinizi alın!