Çocukların yüzünü güldüren an

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in liderliğinde başlatılan ERVA Projesi kapsamında Kayabaşı Mahallesi'nde açılan KTO ERVA Spor Kulübü'nde öğrencileri spor malzemelerine kavuştu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çocukların yüzünü güldüren an

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in talimatları doğrultusunda başlatılan ERVA Projesi hızla devam ediyor. Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve milli ve manevi değerleri aşılamayı hedefleyen proje kapsamında şehirdeki bir çok mahalleye spor kulüpü açılırken kuüplerin eksikleri de hızla gideriliyor.

Kayseri Ticaret Odası tarafından Kayabaşı Mahallesine açılan KTO ERVA Spor Kulübü öğrencileri için temin edilen spor malzemeleri teslim edildi. Spor malzemelerine kavuşan çocukların mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Konuyla ilgili “X” sosyal medya hesabından Kayseri Ticaret Odası şu açıklamada bulundu; “KTO Erva Spor Kulubü öğrencileri için temin edilen spor malzemeleri Vali Yardımcımız Ömer Tekeş, Başkanımız Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Latif Başkal ve Hüseyin Mercan'ın katılımlarıyla öğrencilerimize teslim edildi.”