Mesajlarıyla halkı kin ve nefrete sevk eden şahıs yakalandı

Polis ekipleri son günlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak mesajlaşma uygulamalarında halkı kin ve nefrete sevk eden bir şüpheliyi yakaladı. Detaylar Kayseri Olay'da

Mesajlarıyla halkı kin ve nefrete sevk eden şahıs yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak mesajlaşma uygulamalarında halkı kin ve nefrete sevk eden bir şüpheliyi yakaladı.

Sosyal medya gruplarında attığı mesajlarla dikkat çeken ve kasten yaralama ile 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından kaydı bulunan H.Y.T. (2008) isimli şüpheli hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Emniyet yetkilileri, konuyla ilgili çalışmaların titizlikle sürdüğünü ve kimliği tespit edilen diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konuyla ilgili Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması; "Kayseri Emniyet Müdürlüğü; "İlimizde son günlerde yaşanan olaylar ile ilgili olarak Mesajlaşma Uygulamalarında kurulan gruplarda attığı mesajlarla Halkı Kin ve Nefrete sevk eden; Kasten Yaralama ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından kaydı olan H.Y.T. (2008-Nevşehir) isimli şüpheli yakalanmış ve hakkında gerekli adli işlemler baslatılmıştır. Konu ile alakalı çalışmalarımız titizlikle sürdürülmekte kimliği tespit edilen diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."