Merakla bekleniyordu! Bu haber 3 ilçeyi yakından ilgilendiriyor

Kayseri'nin Develi, Yeşilhisar ve İncesu ilçesinde yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren haber AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy'dan geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Merakla bekleniyordu! Bu haber 3 ilçeyi yakından ilgilendiriyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Develi ilçesinde, Develi Ovası Sol Sahil Sulamaları İkmali 2. Kısım yani Gümüşören Barajı Batı Hattı’ndaki çalışmalar merakla takip ediliyor. Özellikle Develi, Yeşilhisar ve İncesu ilçesinde yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren çalışma ile ilgili son durumu AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy açıkladı. 

Milletvekili Özsoy, Develi Ovası Sol Sahil Sulamaları İkmali 2 Kısmı’nın (Gümüşören Barajı-Batı Hattı) 16 Nisan Salı günü ihaleye çıktığı ve ihale sürecinin devam ettiğini ifade etti. İş hakkında detaylar da paylaşan Özsoy, “Yaklaşık 252 km uzunluğunda muhtelif tip, çap ve basınçtaki HDPE, CTP ve Çelik boruların temini ve döşenmesi, Şebeke hattı üzerindeki sanat yapısının yapılması, İncesu pompa istasyonu inşaat, mekanik, elektrik ve ENH işlerinin yapılması, Drenaj kanalları ve üzerindeki sanat yapılarının yapılması işleri bulunmaktadır.” dedi. 

Sulamadan 3 ilçenin faydalanacağını aktaran Özsoy, “Sulamadan Kayseri ili Develi, Yeşilhisar, İncesu ilçeleri ile bu ilçelere bağlı mahalleler faydalanacaktır. Şehrimize hayırlı olsun…”  ifadelerine yer verdi. 


Merakla bekleniyordu! Bu haber 3 ilçeyi yakından ilgilendiriyor