Bakan açıkladı: 268 zehir taciri yakalandı

558 ekip, bin 635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğin katılımıyla 'Narkoçelik-12' operasyonu gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bakan açıkladı: 268 zehir taciri yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uyuşturucuya karşı mücadelede operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Kayseri dahil 40 ilde 558 ekip, bin 635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğin katılımıyla ‘Narkoçelik-12’ operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonlarda  268 kişi yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından; uyuşturucu madde imalatçıları ve bu maddelerin satışını gerçekleştirenlere yönelik düzenlenen “Narkoçelik-12” operasyonu hakkında açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya; Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 558 ekip, bin 635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Kayseri, Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük olmak üzere 41 ilde düzenlendi.

Operasyonlarda 856 kilogram uyuşturucu madde ve 795 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 268 sokak satıcısı ise yakalandı.