Melikgazi Belediyesi'ne kurban tepkisi: rezil, herşeyi içler acısı

Kurban kesin yerinde yapılan hazırlıkları yeterli bulmayan vatandaşlar Melikgazi Belediyesi'ne tepki gösterdi.

Melikgazi Belediyesi'ne kurban tepkisi: rezil, herşeyi içler acısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi tarafından Mimarsinan OSB arkasında kurulan kurban satış ve kesim yerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Özel Okullar Derneği eski Genel Başkanı Metin Demircan’ın sosyal medya hesabı üzerinde tepkisini dile getirmesi üzerine bölgede kurban kesen vatandaşlar da ateş püskürdü.

Özel Okullar Derneği eski Genel Başkanı Metin Demircan, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Melikgazi Belediyesi kurban satış ve kesim yeri yapmış ( Mimarsinan organize tarafı ) . Güya ama. Utanmadan da haftalardır reklam yapıyorlardı. Kurban yerini gördükten sonra, insan “elinizden gelenin en iyisi bu muydu?” demeden edemiyor. Maalesef rezil, hijyenle hiç alakası olmayan bir yer yapmışlar. Belediye yöneticileri eski günleri yad ediyor olsa gerek. Ayıptır, günahtır, yazıktır. Millete layık gördüğünüz hizmet bu mudur? Beceremiyorsunuz madem bırakın millet nerde kesmek istiyorsa orada kessin kurbanını. Güya düzen adına yapılan bir uygulama ama o kadar planlanmadan, baştan savma yapılanmış ki, her şeyi içler acısı.”

Demircan’ın bu paylaşımının altına Melikgazi Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde kurbanını kesen vatandaşlardan da belediyeye tepki yorumları yapıldı.

Mustafa Işık adlı bir vatandaş:

“Hiç yakışmadı bu sıcakta Millet perişan oldu maalesef abii, önceki gibi evinin önünde kesse daha temiz ve mis gibi olur du, katılıyorum Metin abii” yorumunu yaptı; Demircan, Mustafa Işık’a, “Hiç kesim yapılacak bir yer olmamış ben oradan geçtim. Afganistan bölgesi gibi geldi.” diye cevap verdi.

Fehmi Baygar isimli vatandaş ise “Ekilenin birde biçilecek zamanı var abi. Kim ne ektiyse onu biçmeli.” ifadeleriyle belediyeye tepki gösterdi.