Melikgazi Belediyesi çalışanlarına iş sağlığı ve iş güvenliği malzemesi

Melikgazi Belediyesi çalışanlarına iş sağlığı ve iş güvenliği malzemesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre, Park bahçeler ve Temizlik işleri biriminde çalışan işçilerin sağlıklarına büyük önem verdiklerini ve mevsimine göre iş elbisesi ile sağlık malzemelerini satın alarak dağıtımın yapıldığını söyledi.

Belediye Çevre ve Temizlik birimlerinde çalışan personele her yıl iş elbisesi, pantolon, ceket, yelek, ayakkabı, eldiven, maske ve şapka gibi malzemelerin alındığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, bu birimlerde çalışanların belli aralıklarla kan örneklerinin analizinin yapıldığını ve sürekli sağlık kontrolünden de geçirildiğini kaydetti.

Kayserililerin her sabah temiz bir çevrede güne başlattıklarını çünkü bu temizliğin gerçekleştirilmesinde 435 temizlik işçisinin akşam 22.00 ile sabah 06.00 arası genel temizlik yaptıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Temizlik çalışmasının daha etkin, verimli ve koordineli yapılabilmesi için şehri doğu ve batı kısımları olmak üzere iki bölüme ayırdık. Böylece planlama daha dar alanda yapılarak işin verimliliği artmaktadır. Nisan ayı içerisinde şehrin doğu bölümündeki 135 işçi ile batı bölümünde yer alan 210 işçiye iş sağlığı ve iş güvenliği ile sağlık malzemesi dağıtımını yapacağız” dedi.

13 kalem iş sağlığı ve iş güvenliği malzemesi alamı için ihale yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediyenin tüm işçilerin önümüzdeki yine Nisan ayı içerisinde Hepatit B aşısının yaptırılacağını sözlerine ekledi.