Mahallede korkutan yangın! Alevler bir anda yayıldı! Dumandan göz gözü görmedi

Kayseri'de çıkan yangın mahallede korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Alevler bir anda yayıldı, dumanlar etrafı sardı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mahallede korkutan yangın! Alevler bir anda yayıldı! Dumandan göz gözü görmedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Kocasinan İlçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde müstakil ve depo olarak kullanıldığı dile getirilen bir evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler bir anda büyüdü. Mahalleyi dumanlar sardı. Çıkan yangın çevrede de paniğe neden oldu. Korku dolu anlar yaşandı. 
Mahallede korkutan yangın! Alevler bir anda yayıldı! Dumandan göz gözü görmediÇevredekiler durumu hemen İtfaiye ’ye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra yangına kısa sürede müdahale etti. Müdahalenin ardından çıkan yangın kontrol altına alındı.
Mahallede korkutan yangın! Alevler bir anda yayıldı! Dumandan göz gözü görmedi İtfaiye’nin müdahalesinin ardından yangın söndürülürken, çevredekiler de rahat nefes aldı. Polis korkutan ve paniğe neden olan yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Mahallede korkutan yangın! Alevler bir anda yayıldı! Dumandan göz gözü görmediDiğer yandan bazı vatandaşlar, yangının çocukların oyunu sonrası yaşandığı ve çevredeki otların alev almasıyla büyüdüğü iddiasında da bulundu.